Системата GEA Apollo се използва от водещи производители


Системата GEA Apollo за автоматизирана дезинфекция на вимето в доилните зали на  GEA осигурява пълна хранителна безопасност. Независими изследвания и проверки потвърдиха, че млякото не влиза в контакт със средствата за обработка на вимето. Въз основа на тези проверки водещи млекопроизводителни компании, включително  Arla Foods и Dutch Dairy Association (NZO), предоставиха на компания GEA ексклузивно разрешение за продажби в редица страни.

Експертите на  GEA са разработили системата Apollo изключително с цел да се гарантира максимална безопасност и качество на млякото с помощта на автоматизирани процеси. Умната клапанна технология, заложена в основата на системата, старателно отделя млякото от дезинфектиращите средства. Водата и почистващите агенти никога не влизат в контакт с млякото.

Освен качеството на млякото системата Apollo позволява и да се подобри състоянието на вимето - старателната обработка и междинната дезинфекция на доилната установка предотвратяват предаването на патогенните причинители на мастит, като по този начин препятстват разпространението на заболяването. Системата  Apollo е предназначена както за традиционно, така и за автоматично доене. Тя включва доене, обработка, почистване на гумените държачи и междинна дезинфекция. При автоматичното доене са включени етапи за включване на дойлните чашки, предварителна обработка и почистване на вимето.

Системите за доене на GEA постоянно се оптимизират и се славят с надеждност на технологичния процес. Използваната в системата  Apollo технология е водеща в хранителната безопасност на производството на мляко. Тя осигурява трайни преимущества за производителите на мляко - процесът на доене се ускорява, опростява и става по-ефективен, рискът от заболявания в стадото намалява, работните процеси се стандартизират, а високото качество на млякото е гарантирано.

0700 10 445 - Обадете ни се сега !