Финансиране

Изграждането на конкурентноспособно и ефективно селско стопанство е свързано с непрекъснато техническо и технологично обновяване на машинния парк, за което са необходими постоянни инвестиции. За това ние от Ири Трейд Ви подаваме ръка.

Като Ваш надежден и компетентен партньор ние от Ири Трейд, сме готови да ви помогнем и в тази насока. Ние ще Ви препоръчаме правилния тип финансиране, създаден специално, за да отговаря на Вашите нужди.

1. Банков кредит

Благодарение на изградени трайни и коректни партньорски отношения с почти всички големи банки в страната можем да подпомогнем финансирането на новозакупени машини в частта обезпечение на кредита.

2.Финансов лизинг

Ири Трейд работи с голяма част от финансовите институции в страната. В стремежа си да предложим пълно обслужване сме разработили преференциални схеми на финансов лизинг съвместно с водещи лизингови компании. Договорили сме за вас:

   *   облекчени условия за кандидатстване

   *   одобрение до няколко работни дни след представяне на минимален набор от документи.

   *   контактувате само с един представител на Ири Трейд, на когото трябва да предоставите необходимите документи за кандидатстване и той се грижи за всичко вместо Вас за целия последващ процес до подписване на лизинговия договор.

Съобразявайки се с конкретните нужди и възможности на нашите клиенти, ние предлагаме:

   *   стандартни погасителни планове с анюитетни /равни/ вноски

   *   планове със сезонни вноски, при които заплащате само лихви и сами избирате периодите на плащане на главницата, в зависимост от вашите приходи

   *   изключително конкурентни лихвени проценти

   *   конкурентни тарифни ставки за застраховки

   *   минимална встъпителна вноска

   *   лизингов срок: до 60 месеца

   *   без такса при предсрочно погасяване.

 

3.Финансиране по европейски програми 

Готови сме да подпомогнем реализацията на проект по Програма за развитие на селските райони, като Ви консултираме и съдействаме при избора на техника и подходящ експерт за изготвяне на проекта.


Общите условия на Ири Трейд вижте ТУК.

0700 10 445 - Обадете ни се сега !