Комбайн Deutz Fahr C9300


Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

Повече от 100 години опит, лоялни клиенти и върхови постижения: Минало и бъдеще на единствената серия DEUTZ-FAHR C9000. Четири модела: C9305 TS, C9305 TSB, C9306 TS и C9306 TSB. Тези машини съчетават изключителна производителност с изключителна универсалност (за приложения при големи площи), елегантен дизайн, невероятен комфорт и функционалност, за несравнима производителност при прибиране на реколтата от всички видове  култури. С мощни двигатели, превъзходна консумация на гориво, невероятно ниски експлоатационни разходи и опростена поддръжка, серията C9000 е наистина забележителна.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
Система за рязане Schumacher Easy Cut II

Високопроизводителната система за отрязване Schumacher Easy Cut II- TANDEM се състои от отделно болтовани ножчета. Ножчетата са монтирани алтернативно едно спрямо друго - за чиста и тиха работа и минимално износване. При необходимост са налични и водещи ролки за ножчетата, които ги държат в оптимално положение за рязане и осигуряват значително намаляване на вибрациите и износването им.

ПРИБИРАЩО МОТОВИЛО С ПРОПОРЦИОНАЛНА СКОРОСТ

Мотовилото на хедера е оборудвано с шест носещи шини, всяка от които има набор от изключително еластични и гъвкави пластмасови палци, които лесно могат да се сменят и настройват под желания ъгъл. Мотовилото се монтира на рамена, плъзгащи се по тефлонови направляващи (за бързо и прецизно хидравлично регулиране на наклона на зъбите) и може да се регулира хоризонтално или вертикално спрямо кабината, за да се "погрижи" идеално за различните условия на прибиране на реколтата. Скоростта на въртене на мотовилото е синхронизирана със скоростта на движение на комбайна.

AutoControl (Автоматично управление)

Електронна система за управление на хедера, го поддържа „прилепен“ към почвата при всякакви състояния на терена и реколтата. Системата Autocontrol използва датчици върху големи метални палци, за да следи автоматично терена и да поддържа настройките, направени от оператора. Настройките на оператора за автоматично регулиране на страничния наклон на хедера, височината на рязане и натиска върху почвата се управляват и поддържат от електронното устройство за управление на комбайна, като се постига максимален комфорт и минимално време на работа. Системата също така автоматично погасява осцилациите на хедера по време на транспортирането, за да предпази механичните компоненти на комбайна.

Специални комплекти

Предлагат се два специални комплекти към хедера- за жътва на слънчоглед и за жътва на рапица. Комплектът за слънчоглед превръща хедера за бяла жътва в приспособление тип „лифтери“, а комплектът за рапица седържа удължено дъно и странични ножове.

Комбайн Deutz Fahr C9300
Серия C9200
0700 10 445 - Обадете ни се сега !