Deutz Fahr Серия 5G

НАЙ-ШИРОКАТА ГАМА ОТ УНИВЕРСАЛНИ ТРАКТОРИ

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

Полевъдни ферми, ферми за мляко, животновъдни ферми, смесени ферми, малки и големи ферми, управлявани като главен бизнес или като допълнително занимание - сферата на приложение на универсалните трактори е по- разнообразна в съвременното модерно земеделие, сравнено със всичко досега. В допълнение, тези трактори изпълняват задачи в горската промишленост и към общината. Само когато един трактор отговаря на всеки аспект от работния профил и съответства на финансовите ограничения на една ферма, тогава и само тогава този трактор може да има търговски успех. DEUTZ-FAHR разработи новата серия 5G, отчитайки това. Ще откриете универсален трактор, който перфектно отговаря на потребностите ви между седемте модела с мощност от 75 к.с. до 116 к.с., разделени в три диапазона с различна колесна база, с различна товароносимост и различни комбинации от колела. Спецификацията и вложената технология в новата серия 5G също ще отговорят на вашите нужди. Кабината гарантира съвременен работен комфорт при всички приложения, а пък модерният двигател FARMotion Stage 4 (Tier4 Final) осигурява максимална мощност при ниско  ниво на вредни емисии. Трансмисията работи в икономичен (ЕСО) режим и осигурява подходящите скорости за прецизна и ефикасна работа. Можете да избирате между механичен реверс или електрофидравличен такъв, наречен Powershuttle. Впечатляващ капацитет на хидравликата на предния и задния навес прави трактора приложим при всякакви задачи. Каквито и да са вашите изисквания, DEUTZ-FAHR ще ги задоволи с най- широката гама от универсални трактори. 

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
Двигател- Ефективност без компромиси

Под капака на новата серия 5G се намира двигател- шедьовър, компактен с 3 или 4 цилиндъра, FARMotion Stage 4 (Tier4 Final) с мощност от 75 до 116 к.с. Този двигател е разработен специално за селскостопански приложения, за да отговаря и на най-тежките изисквания.

Сигурността е върхов приоритет на DEUTZ-FAHR

Концепцията на предната ос на серия 5G гарантира отлична маневреност, сигурност и сцепление при всички условия на почвата.

Най- добрата кабина в класа

За новата серия 5G работният комфорт означава, че тракторът се адаптира към водача, а не обратното. Кабината е преподредена с цел да се увеличи скоростта, простотата и интуитивността на всички видове работа.

Иновативна хидравлична система

Зоните за прикачване на инвентара са показателни за удобството при работата във вашата ферма. С новата серия 5G вие ще контролирате прецизно всяка възможна комбинация от инвентари.

Deutz Fahr Серия 5G
Серия 5G
0700 10 445 - Обадете ни се сега !