Deutz Fahr 5 Series (Stage V)

Мощност, производителност, стил.

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

НОВ СТАНДАРТ В СВОЯ КЛАС. Серия 5 на Deutz-Fahr поставя нови стандарти в своя клас по отношение на ефективността, производителността, стила и комфорта. Тези модерни машини са конструирани, така, че да осигурят максимална подвижност по време на работа, комбинирана с невероятна гъвкавост по отношение на конфигурацията, за да отговори на нуждите дори на най-взискателния клиент. Серия 5 олицетворява истинска еволюция на опита и експертизата на инженерите на Deutz-Fahr. Моделите на новата Серия 5 комбинират в едно впечатляваща мощност и производителност с ненадминат комфорт. Всеки модел в новото семейство споделя същия несравним стил, разработен в сътрудничество с Giugiaro Design, в който футуристичните атрактивни форми придават елегантност, съответстваща на мощта на тези машини.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
Голяма мощност в компактна опаковка.

Новите трактори от Серия 5 са с дължина малко над 4 метра и събират в себе си най-иновативната модулна технология за максимална ефективност при всякакви условия. Предлагат се четири модела от 100 до 130 к.с. като стандартни, "P" и "TTV" модели. Тези трактори предлагат идеално решение за всички изисквания със своите екологични двигатели от ново поколение, механични, Powershift или CVT трансмисии, интелигентна хидравлична система и щедра спецификация, допълнена с PTO.

Оборудване от най-висок клас

Дори базовите спецификации на новата Серия 5 предлагат селекция от висококачествени характеристики. Серия 5 може да бъде оборудвана и с допълнителни функции, които обикновено се намират само в машини с много по-високи класове на мощност, като например активно окачване на предната ос, механично или въздушно окачване на кабината, радар, ASM система, която автоматично регулира включването и изключването на предния мост и блокирането на диференциалитe, както и още много други.

Безопасността е на първо място

Новата серия 5 има впечатляващи характеристики за безопасност: всички модели са оборудвани с мощна дискова спирачна система на четирите гуми, дисковете, на която са активни дори когато задвижването на предните колела не е включено. Резултатите са превъзходни нива на безопасност и усещане за лекота, сякаш карате лека кола. Ръчната спирачка се предлага като стандартна. Дисковите спирачки на моделите "P" и "TTV" също се предлагат като стандартни. Това увеличава и максималната маса за теглене, която при моделите 5120 и 5130 е 20 000 кг. - максимално допустимата маса за теглене за селскостопанска техника.

Екологични в своето ДНК.

Моделите от новата Серия 5 се грижат за околната среда, което може да се види от използването главно на екологично съвместими материали по време на целия производствен цикъл, както и от тяхната съвместимост с горива от възобновяеми източници като биодизел.

Deutz Fahr 5 Series (Stage V)
Серия 5
0700 10 445 - Обадете ни се сега !