Deutz-Fahr


 

Deutz-Fahr 6215 Rcshift е финалист в категория Трактор на годината за 2017

 

Всичко в новия Deutz-Fahr 6215 Rcshift е НОВО!

В това се убедиха членовете на журито на конкурса Трактор на годината по време на презентацията и тест драйва на машината в Амстердам през септември.

Deutz-Fahr 6215 Rcshift е с нов 6-цилиндров двигател Дойц 6.1 Етап 4, с максимална мощност 226 к.с., с нова охлаждаща система, нова предна ос и окачване, нова трансмисия - напълно роботизирана, нова хидравлична система, нова макси вижън кабина и ново пълно лед осветление. Да, повторението не е случайно.

Най-отличителната черта на трактора е концепцията за трансмисията. Операторът може да избира нивото на превключване на предавките, което той иска. То се извършва на ново равнище: благодарение на интелигентното адаптивно управление на скоростната кутия, тракторът се приспособява към оператора. Трансмисията достига 40 или 50 км/ч максимална скорост на по-ниски обороти на двигателя, като по този начин се спестява гориво. Всички предавки са лесни за работа, лесни за програмиране и лесни за наблюдение чрез дисплея на бордовото табло.

Тракторът предлага първокласен комфорт на кабината. Тя може да бъде фабрично оборудвана с най-модерна технология за прецизно земеделие, а дизайнът носи уникалните черти на студио Джуджаро.

А модела Deutz-Fahr 5120C е финалист в категория Най-полезен трактор за 2017 г.

Deutz-Fahr 5120C е с двигател Дойц TIER 4 i, 4-цилиндров, с максимална мощност 118 к.с. Той е изключително икономичен. Машината е идеална за всякакъв тип ферми. Много е подходяща за оборудване с челен товарач. 

Невероятно гъвкав трактор, с уникален дизайн, предлагащ изключителна видимост. Впечатлява с  надеждната си трасмисия и с прецизната и ефективна хидравлична система.

Топ приоритетът при конструирането на трактора е неговата безопасност и лекота на управление.

 

0700 10 445 - Обадете ни се сега !