Комбайн Deutz-Fahr Серия C7200

Отлични характеристики, качество и производителност се събират в бранд с дълга и забележителна история.

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

Елегантен дизайн с нов, свеж вид. Новата серия C7000 се гордее с модерен дизайн, сътворен от Giugiaro, който изразява технологичното превъзходство на бранда DEUTZ-FAHR - гаранция за отлично овършаване и превъзходно качество на зърното и сламата, благодарение на над 100-годишния опит и постоянната развойна дейност на машините за прибиране на реколтата. Серия C7000 е безстрашна пред предизвикателни условия и осигурява превъзходна продуктивност и вършитба във всякакви ситуации. Серия C7000 се задвижва от 7.7-литрови двигатели Mercedes-Benz OM936, които имат изключително представяне на полето и едновременно с това са с най-ниските стойности на консумацията на гориво в този клас, което е осъществено благодарение на SCR технологията с AdBlue® добавка. Всички тези функции се съчетават, за да направят комбайните от серия C7000 перфектното решение за всички възможни условия на работа.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
ПЛАНЕТАРНА ТРАНСМИСИЯ НА ХЕДЕРА

Планетарна трансмисия: високи скорости на рязане при всякакви условия за прибиране на реколтата.

Специални комплекти

Хедърите DEUTZ-FAHR са проектирани за многостранни приложения. Както комплектът за слънчоглед, така и за рапица може лесно да се монтира на стандартния хедър за зърно, за да се разширят приложенията на комбайна и за още по-изгодна възвращаемост на вашата инвестиция.

Автоматичен контрол

АВТОКОНТРОЛЪТ коригира позицията на хедъра, за да следва перфектно контурите на терена във всички възможни условия при прибиране на реколтата. Системата AUTOCONTROL използва три различни сензора, за да поддържа постоянна височината на рязане, страничния наклон спрямо комбайна и налягането върху терена: водачът настройва тези параметри при необходимост бързо и лесно от кабината, а системата автоматично прави останалото.

Комбайн Deutz-Fahr Серия C7200
Серия С7200
0700 10 445 - Обадете ни се сега !