КОМБАЙН DEUTZ FAHR СЕРИЯ C6200

Вашата работа. Вашият комфорт.
Вашият комбайн.

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

С комбайните C6200 DEUTZ-FAHR поставя едно ново ниво на еволюция в селското стопанство. 

Богатият ни опит в областта, съчетан с обратната връзка относно нуждите на верните клиенти на DEUTZ-FAHR, формираха основата за разработването на C6205. Надежден и компактен, но същевременно предлагащ изключителна производителност: Нов еталон в своя клас, който събира превъзходната технология и концепции на DEUTZ-FAHR. Машина, предназначена за средни ферми, които целят по-голяма независимост, създадена, за да прибира всички видове култури с изключителни резултати. С два модела, четири версии и изключителна гъвкавост, която предоставя голям избор от различни конфигурации, C6205 и C6205 TS са безценни съюзници във вашата работа.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
ОПТИМАЛНОТО ВЪРШЕЕНЕ.

DEUTZ-FAHR не позволява компромиси. Системата за вършеене на C6205 разполага със същите характеристики, както на големите си събратя, за да гарантира максимална производителност за всеки тип продукт, като винаги се стреми към високо качество на зърното и сламата. С диаметър 600 мм, вършачният барабан има осем бойни шини, закрепени чрез болтове към пет фланеца.

Турбосепаратор.

Системата за вършеене на C6205 TS е подсилена от трети цилиндър, монтиран след отбойния битер, непосредствено преди сламотръсите: това е турбосепаратора. Това устройство увеличава капацитета на комбайна с около 20%, така че машината да може да се използва на максимално ниво на производителност, дори в случаи на особено богата реколта, както и когато продуктът се намира в тежки за прибиране условия, като зелена слама или плевели. Турбо сепараторът е с диаметър 590 мм, с 10 шини с монтирани зъба; Той може да бъде регулиран на пет различни позиции във височина, за да позволи повече или по-малко агресивна работа върху продукта или дори изключване на турбо-сепаратора, ако е необходимо.

Ново постижение.

Двигателят Tier 4Final е с по-ниска консумация, но преди всичко е по-екологичен, което допълнително повишава престижа на C6205. С Common Rail впръскване, 24 клапана и електронно управлявана система, тези двигатели осигуряват точното количество мощност за всяка ситуация и могат да реагират на най-високото натоварване, без да губят производителност. Системата DOC (дизелов оксидационен катализатор), комбинирана със SCR (селективна каталитична редукция), намалява значително емисиите на азотни окиси (NOx), които са сред основните замърсители.

КОМБАЙН DEUTZ FAHR СЕРИЯ C6200
Серия С6200
0700 10 445 - Обадете ни се сега !