КОМБАЙН Deutz Fahr серия C5300

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА РЕКОЛТА С DEUTZ-FAHR

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

Малки и лесни за управление комбайни, които поддържат желаната производителност по време на прибиране на реколтата за всички видове култури дори и при най-неблагоприятни условия на работа. Всеки детайл от новите комбайни DEUTZ-FAHR C5000 е проектиран така, че да издържи на натоварването и да овладее жътварските полетата. С избора на серия C5000, ви гарантираме, че ще получите маневрена машина. Комбайн с опростена конструкция, с ниска консумация на гориво и ниски разходи за поддръжка.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
НАЙ-ФИНАТА ЖЪТВА

Зърно, маслодайна рапица, слънчоглед и всички други култури; с хедер от най-висока производителност, C5000 е като у дома си във всички полета. С ширина на рязане от 3,60 до 4,80 м, хедерите на Deutz Fahr превъзхожда другите, дори когато става въпрос за трудни условия на работа. Режещата система работи точно и с минимално износване; с изключително високата си честота на рязане (1200 среза/ мин), задвижването на ножа се осъществява чрез планетарна предавка и осигурява абсолютно гладка и тиха работа.

МИНИМАЛНИ ОСТАТЪЦИ СЛЕД ВЪРШИТБА

Ефективността на отделяне на зърното във вършачния контрабарабан на C5000 е изключително висока: 600 мм вършачен барабан, оборудван с 8 бойни шини, гарантира огромен капацитет. Той осигурява висок интензитет на вършеене и честота на биене. Като допълнителна екстра ширината на вършачния контрабарабан покрива ъгъл от 121 градуса и площ от 0,72 м2

КОМБАЙН, КОЙТО ПРИЕМА ВСЯКО ЗРЪНЦЕ СЕРИОЗНО

Петте му сламотръси с площ от 4,22 м2 осигуряват оптимално остатъчно отделяне на зърното. Те имат пет каскади, първата от които е особено стръмна. Това са най-добрите характеристики за високопропускателната способност. Големите сита са централно разделени с площ от 3,75 м2 и осигуряват ефективно почистване на всички култури. Високите делители на ситата, включително и на долните сита, са допълнителен бонус.

ПЪЛНО ФОКУСИРАНЕ ВЪРХУ ВОДАЧА

КОМАНДНАТА КАБИНА EVO е идеалното място за пребиваване, когато излизаш на полето по време на дългите и прашни дни за прибиране на реколтата. Новата конзола осигурява лесен достъп до всички контролни устройства и безпрепятствен изглед отдясно на машината. Новата климатична система с ръчно управление гарантира, че операторът винаги може да се радва на идеални условия на работа. В кабината има достатъчно място, така че операторът да може да обработва документи и да съхранява личните си вещи.

КОМБАЙН Deutz Fahr серия C5300
Серия С5300
0700 10 445 - Обадете ни се сега !