Комбайн Deutz Fahr Серия C9200

Качество, производителност, дизайн и стандартно оборудване от най-висок клас.

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

Серия C9000 въплъщава дългогодишния опит на DEUTZ-FAHR в събирането на реколта и отдадеността за разработване на нови технологии, процеси и машини. Серията се състои от четири модела: C9205 TS, C9205 TS B, C9206 TS и C9206 TS B. Тези машини комбинират впечатляваща продуктивност с изключителна гъвкавост (за разнообразни приложения), елегантен дизайн с невероятна функционалност, за да постигнат уникална производителност при прибирането на всички видове култури. С мощни двигатели, превъзходно потребление на гориво, невероятно ниски експлоатационни разходи и лесна поддръжка, серия C9000 е наистина забележителна.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
НЕПРЕКЪСНАТО ЗАХРАНВАНЕ

С планетарна зъбна предавка и скорост на рязане от 1 220 среза/ мин, рязането винаги е бързо и прецизно при всички условия на прибиране на реколтата. Прибиращите се палци на шнека, разположени по цялата му дължина, подобряват прибирането на реколтата в хедера без увиване около шнека.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ С КАЧЕСТВО НА СЛАМАТА И НА ЗЪРНОТО.

Вършачен барабан с диаметър от 600 мм. и с 1,27 м. ширина при 5 сламотръсните комбайни и 1,52 м. ширина при 6 сламотръсните комбайни, оборудван с 8 бойни шини, осигурява перфектно вършеене при всички условия.

ДИЗАЙН И ЕРГОНОМИКА ЗА РАБОТА В МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ.

С Commander Control можете лесно и безпроблемно да извършвате всички настройки на комбайна. Разполагате и с новият 21-литров преносим термо-хладилник.

ПРАКТИЧНОСТ, ОПРОСТЕНОСТ, ДОСТЪПНОСТ.

Лесен и удобен достъп до електрическия контролен панел.
При отместване на подвижния капак на наклонената камера се улеснява проверката и поддръжката на верижно-планковия транспортьор.

Комбайн Deutz Fahr Серия C9200
Серия C9200
0700 10 445 - Обадете ни се сега !