Deutz Fahr Серия 9 TTV WARRIOR

По-твърд от най-трудната ви работа.

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

КАКВО ПРАВИ WARRIOR-a WARRIOR?!

В брилянтно черен или в оригиналния за Deutz-Fahr зелен цвят, лимитираната серия DEUTZ-FAHR WARRIOR е създадена за фермери и фирми, извършващи услуги, които имат най- високи изисквания към себе си и към технологията, която използват. За перфекционисти, които не правят компромиси, които дават всичко от себе си всеки ден и никога не се предават, дори когато условията са тежки. За индивидуалисти, които искат да се отличават от тълпата и да демонстрират своята безкомпромисна позиция към заобикалящата ги среда. DEUTZ-FAHR задава стандартите по отношение на технологията, дизайна, превъзходния комфорт по време на работа, управлението на машината и контрола над инвентара, както и при изпълнението на специални поръчки от клиентите.

Карането на WARRIOR излъчва посланието: "АЗ МОГА ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО".

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
Кабина MaxiVision 2

Kомфортна кабина MaxiVision 2 с iMonitor 2.0, автоматични рутинни функции и най-съвременни системи за прецизно земеделие. С нея няма работата, която да е твърде трудна.

Двигател Deutz 336 к.с. (247 kW)

Двигател Deutz с 336 к.с. (247 kW): върхово изпълнение с модерна технология за отработка на изгорелите газове. Помага ви да преминете през всяка работа.

TTV трансмисия

Непрекъснато променяща се TTV трансмисия за прецизни скорости от 0,2 до 60 км / ч при намалени обороти на двигателя. Перфектна точност.

СЪЗДАДЕН, ЗА ДА ОВЛАДЕЕ ВСЕКИ ИНВЕНТАР

Товароподемност на задния навес 12 000 кг., капацитет на хидравличната помпа 210 л/ мин., три скорости на силоотводния вал: характеристики, предназначени за овладяване на всеки инвентар.

Deutz Fahr Серия 9 TTV WARRIOR
Серия 9 Warrior
0700 10 445 - Обадете ни се сега !