Серия 6 (6120-6140)

С НОВИТЕ, КОМПАКТНИ МОДЕЛИ НА СЕРИЯ 6 ЩЕ ПРАВИТЕ ВСИЧКО, КАКТО ТРЯБВА

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

НАЙ-ДОБРАТА ТЕХНОЛОГИЧНА КОМБИНАЦИЯ СЕГА Е СЪБРАНА В КОМПАКТЕН РАЗМЕР ОТ 126 ДО 143 КОНСКИ СИЛИ 

Новата Серия 6 предлага най-добрата технологична комбинация в своя клас. DEUTZ-FAHR разширява серията с шест компактни, четирицилиндрови трактора в категориите от ниски до средни конски сили: 6120, 6130 и 6140, които се предлагат с трансмисии TTV или PowerShift. От оран, сеитба и култивиране до транспортиране, събиране на реколтата и работа с челен товарач - новите трактори от серията 6 са толкова многофункционални, колкото е необходимо за разнообразната ви ежедневна работа. Максималната маневреност, изключителната ефективност и несравним комфорт при работа са сред отличителните черти на новата серия 6. Модерният дизайн на капака, пакетът с LED светлини и 8-инчовият iMonitor в кабината се съчетават безпроблемно в пълната гама модели. Както и съществуващите серии 6, новите, компактни четирицилиндрови трактори са снабдени с мощни хидравлични системи, хидравлични изводи за прикачване на инвентара отпред и отзад. Ултра ефективните двигатели Deutz TCD 3.6 (Stage IV final) с мощност от 126 до 143 к.с. (92.7 до 105 kW) осигуряват характерната за Deutz-Fahr висока производителност и нисък разход на гориво. Налични са различни опции за оборудване. По-голямата кабина осигурява високото ниво на комфорт при работа и шофиране, с което DEUTZ-FAHR стана известен. С шестте нови модела от серията DEUTZ-FAHR добави още повече възможности към технологичния микс. Гарантираме на предприятията, които търсят компактен модел, предлагащ широка гама от функции, както и комфорт и удобство, че ще намерят напълно подходящ многофункционален трактор, който отговаря на техния работен профил и индивидуални изисквания.

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
УДОБНА КАБИНА,ПОМАГАЩА НА ВОДАЧИТЕ ДА ДАДАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ

Механично или пневматично окачване на кабината при заявка. Регулируеми странични огледала по стандарт, отварящо се предното стъкло при заявка. Пакет от 33,600 лумена LED светлина. Четири опции за избор на тип на покрива.

ДВИГАТЕЛ DEUTZ TCD 3.6 . ДАВА ВСИЧКО. ВЗЕМА МАЛКО.

Електронно управляван четирицилиндров двигател.
Двигатели с фаза IV final.
Висок въртящ момент в широк диапазон от
скорости на двигателя.
EGR, SCR и DPF - спестяват гориво и разходи.
Електронno управляем визкозитетен вентилатор.
Отработена спирачна система за
40% повече спирачна ефективност.

ПРЕЦИЗНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. ПРОГРАМИРАНИ ЗА ЕФЕКТИВНОСТ.

8 " i-Monitor на дясната колона.
Прецизна работа - точност до 2 см.
Приемник Agrosky или визуална система за насочване - при заявка.
Кормилна система с хидростатичен усилвател, вграден сензор за управление следящ ъгъла на завиване на колелото, по желание.
ISO 11783 ISOBUS интерфейс отзад.

TTV ТРАНСМИСИЯ. АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ - ЗА ПО-ЛЕСНА РАБОТА.

Три режима на управление:
ръчен, автоматичен и PTO/силооводен вал/.
Скоростта варира от 0 до 50 км / ч.
Активен режим на готовност Power-Zero.

Серия 6 (6120-6140)
Серия 6 (6120-6140)
0700 10 445 - Обадете ни се сега !