Дискова брана за максимален резултат.

За въпроси и повече информация
0700 10 445

Описание


Дисковата брана Rebell отговаря на всички изисквания за модерна брана

… Оптималното смесване на голямо количество органични вещества при отглеждане на зърнени култури и царевица за зърно с дискове Ø 620 мм. Тежък притъпкващ валяк STS за бърз процес на разлагане на органичните остатъци, бързо поникване на падналите зърна и плевели и оптимално обратно уплътняване.

… Универсалност при прилагане: Rebell – това е стърнищна, есенна обработка, смесване на сидератни култури, работа по двойки, както и оптимално раздробяване на големия обем органична маса след царевица, слънчоглед и др.

... Здрава конструкция на рамата. Rebell е изготвена от най-висококачествен материал, теглото на машината дава възможност за безпроблемно проникване на дисковете в дълбочина при всякакви условия.

... Ниски разходи. Всички точки на съединяване в Rebell са снабдени със системата Lockpin. Системата Lockpin предоставя в пъти по-голяма стабилност и дълъг живот на закрепващата система в сравнебие със стандартните щифтове. Дисковете се закрепват върху лагер, който не изисква поддръжка.


Важни аргументи:

 • Отлично смесване на пръст с растителни остатъци даже при тежки условия;
 • Висока скорост на обработка до 18 км/ч;
 • Отлично провикване в дълбочина на почвата поради оптималния ъгъл на атака и формата на дисковете дори при тежки условия;
 • Най-добро уплътняване в сегмента на дисковите брани поради двойния валяк STS;
 • Хидравлична настройка на дълбочината на обработката Easy Shift.

Област на приложение:

 • Зариване на голяма маса органичен материал, царевица, сидератни култури, слънчоглед;
 • Обработка на полегнали култури;
 • Внасяне на органични торове;
 • Първа стърнищна обработка;
 • Предсеитбена подготовка.

Стабилни дискове и пружинни елементи

Rebell е оборудван с полусферични дискове Ø 620 мм и при оптимална комбинация на форма и ъгъл на атаката се постига постоянна цялостна обработки. Възможната дълбочина на обработката е до 18 см. Дори при сухи и тежки почви, комбинацията от оптимално тегло и стабилни елементи за закрепване на дисковете, Rebell осигурява поддържане на работната дълбочина. Експлоатационният живот и резултатът са несравними, когато дисковете са закрепени върху меки гумени амортисьори.

Работа без риск от задръстване

Дисковете Rebell са разположени в редица на разстояние 30 см, което осигурява работа без задръстване. Линейното разстояние на дисковете в двуредовата конструкция от 15 см. гарантира цялостна обработка без задръстване даже при голямо количество органична маса. Всеки отделен диск е закрепен върху стабилна пружинна стойка, осигурявайки оптимално налягане върху дисковете, което е значително предимство върху твърди и тежки почви.

Хидравлично регулиране на дълбочината „EasyShit“

С „EasyShit“ е възможно регулиране на дълбочината на обработката по време на работа. „EasyShit“ е патентована система, която не се нуждае от приспособяване в системата на различни вентили и от смяна на болтове. При движение на хидравличния лост опорните колела променят позицията си. Промяната на позицията се предава към задния валяк частично по хидравличен и по механичен начин. Процесът на регулиране на дълбочината става мигновено и успоредно от земята.

Идеално обратно уплътняване

Rebell е снабдена с масивен двоен контурен валяк, който затваря свободното пространство в почвата, идеално извършва обратно уплътняване без да преуплътнява почвата. Двойният контурен STS валяк се приспособява към всеки почвен хоризонт, способства за спокойния ход на машината в процеса на обработка. Използва се в техническата гама на KÖCKERLING заради своята здравина и ефективност, дори при влажни климатични условия.

Телескопичен теглич

Телескопичният теглич дава възможност за приспособяване към трактор. Тегличът може да се издърпва по време на работа с трактори със сдвоени гуми, като не се нарушава маневреността на трактора.

ВАЖНО: ЗАКРЕПВАЩА СИСТЕМА „ЛОКПИН“

Всички важни точки на закрепване са съединени с болтове на системата „ЛокПин“. Принципът: Обичайното съединение с щифтове е заменено с ос. На конусните краища на оста се поставят висококачествени втулки. С помощта на болт втулките се затягат, стягат и фиксират в конзолата.

ПРЕДИМСТВО: ЛОКПИН ИЗВЪРШВА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ЗАКРЕПВАНЕ В ТОЧКИТЕ НА СЪЕДИНЯВАНЕ

 • Никакво разваляне на идеално кръглите отвори
 • Никакво износване в конзолите (скобите)
 • Закрепването се фиксира от двете страни


Rebell -profiline-
0лв.
0700 10 445 - Обадете ни се сега !