Deutz Fahr Серия 7 WARRIOR

Лимитирана серия. Неограничена производителност.

Изтеглете брошура

Специално предложение

за клиенти на сайта

Представяне

КАКВО ПРАВИ WARRIOR-a WARRIOR?!

В брилянтно черен или в оригиналния за Deutz-Fahr зелен цвят, лимитираната серия DEUTZ-FAHR WARRIOR е създадена за фермери и фирми, извършващи услуги, които имат най- високи изисквания към себе си и към технологията, която използват. За перфекционисти, които не правят компромиси, които дават всичко от себе си всеки ден и никога не се предават, дори когато условията са тежки. За индивидуалисти, които искат да се отличават от тълпата и да демонстрират своята безкомпромисна позиция към заобикалящата ги среда. DEUTZ-FAHR задава стандартите по отношение на технологията, дизайна, превъзходния комфорт по време на работа, управлението на машината и контрола над инвентара, както и при изпълнението на специални поръчки от клиентите.

Карането на WARRIOR излъчва посланието: "АЗ МОГА ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО".

Характеристики

Несравнимо удоволствие от работата
Величествена харизма в ярко черно

Сила, която можете да видите и сила, която можете да усетите. С невероятния дизайн в блестящо черно и ауспух с покритие от неръждаема стомана, 7250 TTV WARRIOR притежава несравнима и мощна харизма. (По избор, се предлага и в класическо зелено DEUTZ-FAHR.)

ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА, ПО-ДОБРА ВИДИМОСТ: ПАКЕТЪТ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ НА WARRIOR.

Опционалният пакет за осветление WARRIOR с до 16 LED лампи и ксенонови лампи на покрива ви дава възможност да работите при всякакво време и да се справяте с работата прецизно и безопасно, дори и при най-трудните условия за видимост.

ОБОРУДВАН ЗА БЕЗПРОБЛЕМНО АГРЕГАТИРАНЕ НА ИНВЕНТАРА

Прикачването на инвентара е бързо, безопасно и прецизно: Всички 7250 модели на TTV WARRIOR имат възможността да бъдат оборудвани с хидравлична трета точка и GPS навигация Agrosky. А същo така и до седем електронно управляеми хидравлични двойки клапана, куплунг за свободно връщане на хидравлично масло PowerBeyond и ISOBUS букса.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН: ОФОРМЛЕНИЕ НА ВЪТРЕШНОТО ПРОСТРАНСТВО

За да можете да усетите мощта и превъзходството на 7250TTV WARRIOR, разполагате с изключителна кожена седалка и черна подложка за краката WARRIOR.

Deutz Fahr Серия 7 WARRIOR
Серия 7 Warrior
0700 10 445 - Обадете ни се сега !